diumenge, 13 de febrer del 2011

En Paco ens fa una xerrada de Comunicació No Verbal

Hola a tothom,

com veieu el bloc continua més actiu que mai. Ara són els nostres alumnes els que s'encarreguem totalment de la seva edició. Un responsable del grup cooperatiu s'encarrega de redactar la notícia i penjar-la al bloc desde casa.
Avui, però, seré jo qui redactarà l'entrada.
El dimarts 8 de febrer, a última hora de la tarda, va venir en Paco, el pare de la Júlia Muntaner i ens va fer una xerrada sobre la comunicació no verbal i aquells aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de realitzar una presentació oral.
Va venir perquè li vam demanar nosaltres, els professors de l'IE. La idea va sorgir a partir d'un comentari que va fer la Júlia quan feiem un treball oral d'optativa. Ens va comentar el nom que reben algunes postures i tics que fem quan realitzem una exposició oral i ens va explicar que el seu pare ha assistit a varis cursos de comunicació no verbal.
La xerrada que ens va fer el pare de la Júlia va ser molt entretinguda i interessant. Com a observadora puc afirmar que va mantenir l'atenció dels alumnes durant tota l'hora fent bon ús de totes les tècniques que sap.
He preparat un petita presentació multimèdia amb els punts més importants. Aquí la teniu:

Open publication - Free publishing - More presentacions

Moltes gràcies Paco!

Eva Hugas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada