dilluns, 1 de novembre del 2010

ENTREVISTA A JORDI FAMOSO

En Jordi Famoso ens ha vingut a explicar el seu traumatisme cranoencefàlic, junt amb els alumnes de cinquè i sisè, a la sala polivalent de l'ajuntament de Verges.

En Jordi, va patir un accident de moto als 38 anys. Era a prop de Llançà, en horari laboral.
va caure sol, i el més greu, es que va impactar el cap contra una roca, i al prouir-se aquest cop, va entrar en coma inmediat.
Va estar molt de temps ingressat a l'hospital. Quan va despertar del coma, no recordava ni al seu pare, que el tenia al davant.No sabia qui era, què hi feia en el món, i no sabia què havia passat en el moment de l'impacte.

L'institut Guttmann el va ajudar a fer les funcions bàsiques per a una vida normal, a menjar...
fa vida normal, però és conscient dels nous límits que ha d'afrontar, no pot treballar, ni fer esport ni recuperar la vida que feia abans.




3 comentaris:

  1. Ha estat una xerrada molt interessant. Moltes vegades ens hauríem d'aturar a pensar que la vida se'ns pot girar d'esquena i que amb esforç i voluntat podem tirar endavant, com ha fet en Jordi. Ànims a en Jordi Famoso i que la seva experiència ens serveixi per ser més prudents, evitar riscos innecessaris i per donar-nos força davant les dificultats.
    FELICITATS pel treball que esteu fent a l'insti de Verges i endavant!!!!!
    Albert Casabó

    ResponElimina
  2. Igualment, quins pofes! Us ho prenieu en sèrio eeh! Molt bé i fins demà!

    ResponElimina