diumenge, 31 de març del 2013

Projecte entorn: Jornada de portes obertes

El dijous de 19:00 a 20:00 vam obrir els mòduls a tota la comunitat educativa per fer unes portes obertes amb exposicions de tot allò que hem treballat al llarg del segon trimestre: les plantes i l'entorn a les dues aules de primer, les esglésies i l'entorn medieval a 2n i la indústria i els diferents sectors a 3r.
Podeu visualitzar les diferents maquetes i exposicions a continuació:

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This slideshow made with Smilebox
El divendres van venir els de cicle mitjà i els de cicle superior a fer-nos la visita. Entraven en petit grup i s'estaven uns 10 minuts a cada aula mentres dos grups cooperatius els hi anaven explicant el que hem treballat aquest dies.
Adjuntem algunes de les explicacions:

dissabte, 23 de març del 2013

Projecte entorn: Teatre de Cicle Mitjà

S'acaba el segon trimestre i també el projecte de l'entorn. Aquest dijous, abans de preparar els mòduls per la jornada de portes obertes que fem de 19:00 a 20:00, anem a buscar els alumnes d'infantil a l'escola-P3, P4, P5- per anar a diferents punts del poble i veure els esquetxos que han preparat els alumnes de cicle mitjà.
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Picture slideshow customized with Smilebox

dilluns, 11 de març del 2013

Excursió a la Vall amb 1r d'ESO

L’objectiu de la sortida era: recol•lectar plantes per tal de poder construir diferents claus dicotòmiques a l'aula i aprofitar el bosc per practicar el Landart
Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Digital scrapbook generated with Smilebox

dimarts, 5 de març del 2013

Sortida projecte de l'entorn: Albons



Aquest dilluns vam fer l'última sortida a l'entorn amb els alumnes de 2n d'ESO. Vam anar a l'escola d'Albons, vam jugar amb els alumnes a l'hora del pati i després cinquè i sisè ens van acompanyar a l'església del centre del poble. A continuació nosaltres vam anar a l'ermita de Sant Grau, on vam dinar. Aquí us deixem unes quantes imatges i els vídeos de les explicacions per si les voleu escoltar. L'alcalde d'Albons, l'avi d'en Gerard, també ens va acompanyar una estona,ens va explicar coses sobre l'església i l'ermita i ens va convidar a la sala de plens per ensenyar-nos imatges antigues.
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Digital slideshow created with Smilebox

diumenge, 3 de març del 2013

Xerrada d'emprenedoria. Jordi Colomé


En Jordi, el pare de l'Arnau Colomé, va venir a l'optativa a explicar-nos el seu gran bagatge com a emprenedor. Us recomano que escolteu els vídeos amb atenció perquè ens explica molt bé tot allò que hem de tenir en compte per ser un bon emprenedor i portar a terme el nostre negoci:
  • La idea
  • La viabilitat
  • recursos econòmics
  • socis
  • innovació: per crear però també per millorar contínuament
  • bagatge
  • esforç i perseverància
  • valors
  • idiomes
  • formació contínua
Ja veieu que la llista és llarga. No és un camí fàcil, que porta, sovint, a preocupacions, errors i nits sense dormir, però com bé explica en Jordi , tot això també ens dóna bagatge i experiència per fer-ho més bé!
Moltíssimes gràcies Jordi per la teva col·laboració!