dilluns, 24 de desembre del 2012

El Teatre de 1r d'ESO

Tot va començar un dia qualsevol a finals d’ octubre.
En Santi, tutor de primer A  i professor de socials dels dos primers, va proposar una idea molt interessant: organitzar un teatre amb tots nosaltres consistent en representar diferents etapes de la història de manera educativa i divertida.  Aquesta idea ens va entusiasmar molt.
Anys enrere  ja va ser representada per alumnes que ara es troben en cursos més elevats.
La representació d’aquest any ha estat més moderna. Hi ha hagut més canvis en temes informàtics i visuals com substituir la figura del narrador per una presentació audivisual amb power point i fragments de pel·lícules.
Un mes abans vam començar a fer els assajos i a fer preparatius per a l’obra, amb la col·laboració de l’Imma Oliveres (tutora de 1rB) i la Mamen (mare d’una alumna). També vam fer hores extres de taller amb en Jaume Giró (professor de Tecnologia), amb ell vam fer els escuts, espases, cascs…
El dia de l’obra, al matí, vàrem fer l’assaig general ( que va anar força bé) però no les teníem totes. A la tarda, vàrem fer  un gran berenar al Mas Pi. Molt nerviosos, vam anar cap al poliesportiu, la gent anava arribant i tot l’edifici es va omplir molt ràpidament.
Quan estàvem a mig de l’obra, alguns més que altres estàvem nerviosos i esverats, sobretot pel remenament que hi havia en els vestidors. Estàvem entusiasmats, com si fos el primer teatre que feiem, tot i que la majoria ja havíem representat obres però mai amb tanta gent coordinant-nos a cada escena i amb un públic tant nombrós i animat.
L’obra va començar i va anar genial, rebíem molts aplaudiments i xiulets, vam quedar molt satisfets.
L’endemà vam repetir la representació per a la resta d’alumnes del centre, va sortir encara millor i a en Santi li vam donar un obsequi pel seu gran esforç.
Agraïments:
-Pares
-Alumnes
-Professors
-Sobretot a en Santi Lloret per la seva paciència.
                                                                                                  Alumnes de 1r d'ESO

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Create your own digital slideshow